Jelenlegi hely

Egyházi hírek

Új játszóteret adtak át Székesfehérváron
Egyház és társadalom

Új játszóteret adtak át Székesfehérváron

2017. 05. 19.
| Széber Noémi

A „Noé bárkája” nevet kapta az az új játszótér, melynek átadására Székesfehérváron, a Bodrogi utcai Hit Gyülekezetében került sor 2017. május 13-án.

A névadás a játszótér kinézetét és rendeltetését is jelképezi, hiszen a gyülekezet udvara nyitva áll nemcsak a közösség tagjai, hanem a városban lakó minden gyermek előtt. Ennek a célnak megfelelően az átadás is egy családi nap keretében történt, ahol több olyan családot láttak vendégül, akik most jártak először a gyülekezetben. Az új játszótéren kívül a gyerekek kipróbálhatták a légvárat, az élő csocsót, népi fajátékokat, részt vehettek az akadályversenyen és egy bábműsort is láthattak, mely által megismerhették az Evangélium üzenetét. Ebédre pedig mindenki a főzőversenyen készült finomságokból válogathatott.

Az eseményre Keresztes Zoltán, a gyülekezet lelkésze meghívta Törő Gábor országgyűlési képviselőt és Szigli Istvánt a városrész önkormányzati képviselőjét. Törő Gábor az átadást megelőző beszédében elismerően szólt a saját erőből megvalósult beruházásról, és kiemelte a gyülekezet folyamatos növekedésének fontosságát, ami a város fejlődésének szempontjából is jelentőséggel bír. Az átadás után jó hangulatú megbeszélés folyt Szigli István és a gyülekezet vezetői között a városrészt érintő kérdésekről.

A képre kattintva, kérjük, tekintse meg a galériát!

Megosztás


megosztás facebookon
megosztás facebookon

Kapcsolódó írások


Egyház és társadalom
2016. 10. 14.

„A fehér nem üti a feketét”

Oktatás
2015. 11. 29.

HitKresz

Egyház és társadalom
2016. 05. 24.

Ifjúsági konferencia Dunaújvárosban

Egyház és társadalom
2017. 01. 26.

Az életeket megváltoztató hitújítás

Egyház és társadalom
2016. 05. 19.

Rendezvénycsarnok-avató konferencia Székesfehérváron