Jelenlegi hely

Egyházi hírek

Új játszóteret adtak át Székesfehérváron
Egyház és társadalom

Új játszóteret adtak át Székesfehérváron

2017. 05. 19.
| Széber Noémi

A „Noé bárkája” nevet kapta az az új játszótér, melynek átadására Székesfehérváron, a Bodrogi utcai Hit Gyülekezetében került sor 2017. május 13-án.

A névadás a játszótér kinézetét és rendeltetését is jelképezi, hiszen a gyülekezet udvara nyitva áll nemcsak a közösség tagjai, hanem a városban lakó minden gyermek előtt. Ennek a célnak megfelelően az átadás is egy családi nap keretében történt, ahol több olyan családot láttak vendégül, akik most jártak először a gyülekezetben. Az új játszótéren kívül a gyerekek kipróbálhatták a légvárat, az élő csocsót, népi fajátékokat, részt vehettek az akadályversenyen és egy bábműsort is láthattak, mely által megismerhették az Evangélium üzenetét. Ebédre pedig mindenki a főzőversenyen készült finomságokból válogathatott.

Az eseményre Keresztes Zoltán, a gyülekezet lelkésze meghívta Törő Gábor országgyűlési képviselőt és Szigli Istvánt a városrész önkormányzati képviselőjét. Törő Gábor az átadást megelőző beszédében elismerően szólt a saját erőből megvalósult beruházásról, és kiemelte a gyülekezet folyamatos növekedésének fontosságát, ami a város fejlődésének szempontjából is jelentőséggel bír. Az átadás után jó hangulatú megbeszélés folyt Szigli István és a gyülekezet vezetői között a városrészt érintő kérdésekről.

A képre kattintva, kérjük, tekintse meg a galériát!

Megosztás


megosztás facebookon
megosztás facebookon

Kapcsolódó írások


Egyház és társadalom
2016. 06. 09.

Magyar-Izraeli Baráti Társaságok Konferenciája

Egyház és társadalom
2016. 05. 24.

Ifjúsági konferencia Dunaújvárosban

Egyház és társadalom
2017. 01. 26.

Az életeket megváltoztató hitújítás

Egyház és társadalom
2017. 11. 30.

Fiatalok a küzdőtéren