Jelenlegi hely

Egyházi hírek

Sikeres évet zártak a SZPA kosarasai
Sport és kultúra

Sikeres évet zártak a SZPA kosarasai

2017. 01. 02.
| Szabó Lilla

Egy újabb sikeres évet zárt 2016-tal SZPA kosár. A férfiak az NB2-ben –holt versenyben – a második helyről indítják a következő évet, az Ajka színeiben játszó női csapat pedig már az NB1/b kategóriában játszik.

„2016 őszén a hatodik szezonunkat kezdtük meg, ami nagy szó egy amatőr csapat életében. Kezdeti nehézségeken felülemelkedve a csapat az évek során egyre magabiztosabb teljesítményt mutatott – a 2015/16-os évadot dobogós helyen zártuk” – emlékezett vissza az elmúlt év sikereire Uzoni Simon.

Az SZPA-HSE alelnöke kiemelte: a csapat és a sportolói közösség életében a keresztény értékek képviseletét tartják a legfontosabbnak, amire épül a szakmai munka. Kauzál István edzőként egyengeti a női és a férfi csapatok útját, az utánpótlást pedig Reményi László karolta fel.

„Az idei év talán legnagyobb eseménye az volt, hogy a női csapat ebben a szezonban már az NB1/b kategóriában indulhatott az Ajka színeiben” – mondta Uzoni Simon.

A csapat tagjai egyébként úgy látják: a keresztény életmód következetes képviselete, a sportszerű, fair játék miatt a csapat mára kivívta az ellenfelek és a bírók méltánylását is. 
 

A képre kattintva, kérjük, tekintse meg a galériát!

Megosztás


megosztás facebookon
megosztás facebookon

Kapcsolódó írások


Sport és kultúra
2017. 01. 31.

Keresztény emléktorna Szlovákiában

Sport és kultúra
2016. 06. 18.

Győzelem a K&H maratonváltón

Sport és kultúra
2017. 06. 14.

Kiváló sporteredmények a maratonváltón

Sport és kultúra
2017. 04. 11.

Újoncként rájátszásban a SZPA kosarasai

Sport és kultúra
2017. 05. 31.

Pályaátadó