Jelenlegi hely

Egyházi hírek

Hatalmas siker volt Benny Hinn szolgálata!
Egyház és társadalom

Hatalmas siker volt Benny Hinn szolgálata!

Zsúfolásig telt a Hit Park

2019. 05. 23.
| Hit Gyülekezete

Várakozáson felüli érdeklődés övezte a világhírű amerikai prédikátor szolgálatát a Hit Parkban, aki Németh Sándor vezető lelkész vendégeként járt Magyarországon. Európai útja során Benny Hinn igét hirdetett a Hit Gyülekezete istentiszteletén is, amelyre nemcsak az ország minden tájáról, de még a határokon túlról is érkeztek a látogatók.

Az Ahol az Úr Szelleme, ott a szabadság címmel megtartott istentiszteleten a Hit Park zsúfolásig megtelt, s az interneten keresztül is több százezer ember kísérte figyelemmel a világ minden tájáról Benny pásztor szolgálatát. Az összejövetelt a gyülekezet 6 nyelven közvetítette, a közösségi oldalak mellett élőben sugározta nemcsak az ATV Spirit és a Hit Rádió, hanem öt amerikai keresztény csatorna is.

A helyszín kapacitásának maximális kihasználása érdekében a szervezők extra ülőhelyekkel, a Szent Pál Akadémia két nagy előadótermének megnyitásával és kültéri kivetítővel várták az érkezőket.

A Hit Gyülekezete vezetése őszinte sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a biztonsági szempontok és a korlátozott befogadóképesség miatt így is sokan maradtak, akik hosszú sorban állást követően sem tudtak bejutni az istentiszteletre. A kellemetlenségekért, amik őket és esetlegesen a környéken lakókat érték az este során, elnézést kérünk.

Köszönjük megértésüket, életükre Isten bőséges és gazdag áldását kívánjuk!

Hit Gyülekezete

 

Galéria:

A képre kattintva, kérjük, tekintse meg a galériát!

Megosztás


megosztás facebookon
megosztás facebookon

Kapcsolódó írások


Egyház és társadalom
2018. 05. 23.

Megfelelő a Hit Gyülekezete intézkedési terve

Egyház és társadalom
2019. 03. 23.

Nemzetek próbája

Vidám Vasárnap
2018. 05. 22.

Szent Szellem szerepe az üdvtörténelemben

Hitélet
2019. 01. 05.

Az idő célja az örökkévalóság