Jelenlegi hely

Egyházi hírek

Regionális konferencia Székesfehérváron
FotóNagy Gábor és Humai Zsolt
Egyház és társadalom

Regionális konferencia Székesfehérváron

2017. 11. 03.
| Tóth Szilvia

2017. október 29-én egész napos, regionális konferenciára került sor a székesfehérvári Hit Csarnokban, melyre a fehérvári gyülekezetek mellett meghívást kaptak a balatonfüredi, zirci, ajkai, várpalotai közösségek is.

Az Istentiszteleteken Nagy József lelkész hirdette Isten Igéjét. A délelőtti összejövetelen - melyen csak az aktívan szolgáló keresztények vettek részt - az Úr szolgálatának helyes motívumairól, szellemi hátteréről volt szó.

Délután a rendezvénycsarnok zsúfolásig megtelt. Többen vettek részt olyanok is, akik még sosem voltak a Hit Gyülekezete Istentiszteletén. Nagy József lelkész először a megtérés, visszatérés üzenetével szolgált, majd ezt követően az egyháztagokat buzdította az elkötelezett, hűséges, dinamikus keresztény életre. A nagyon buzdító és inspiratív igehirdetést gyógyulásért, szabadulásért való ima követte. A konferencia befejező részeként az újjászerveződött K. O. zenekar is színpadra lépett néhány dal erejéig a jelenlevők nagy örömére.

A déli órákban, a két összejövetel között szeretetvendégségre került sor, ahol lehetőség nyílt a különböző városokból érkezett testvérek közötti beszélgetésre, bizonyságtételekre.

A képre kattintva, kérjük, tekintse meg a galériát!

Megosztás


megosztás facebookon
megosztás facebookon

Kapcsolódó írások


Egyház és társadalom
2017. 01. 26.

Az életeket megváltoztató hitújítás

Egyház és társadalom
2017. 11. 30.

Fiatalok a küzdőtéren

Egyház és társadalom
2017. 05. 19.

Új játszóteret adtak át Székesfehérváron

Egyház és társadalom
2018. 05. 26.

Ranch Akadémia erdőtisztítás